Til solnedgangen – happening

Onsdag 17. oktober 2018 kl. 17 ønsker vi velkommen til happening Til solnedgangen. Vi treffes ved hovedinngangen til Olšanské hřbitovy (ved Olšanské hřbitovy trikkstopp i Vinohradská gate) i Praha for å minnes Milada Blekastads død for 15 år siden og for en symbolsk avslutning på prosjektet Den usynlige broen. Milada Blekastad 1917–2003. Foreningen Elg og PhDr. Vladimír Urbánek fra Det tsjekkiske vitenskapsakademiet står for programmet ved Milada Blekastads siste hvilested. Alle er hjertelig velkommen til å bli med.

DSCN0495

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s